Hiihtolomat 2024

Hiihtolomilla pääset toteutaamaan intohimosi Ukkohallan rinteille! Rinteillä järjestetään erilaista toimintaa koko perheelle, kuten kolmen päivän hiihtokoulukursseja, pujottelukisoja, ja muita rinnetapahtumia. Voit myös varata yksityistunnin hiihtokouluun. Lue lisää täältä.

Ukkohallan hiihtokeskuksesta löytyy 15 rinnettä, 5 hissiä ja 3 parkkia. Halla Parkit tarjoaa hyppyreitä ja reilejä kaiken tasoisille ja on suunniteltu niin, että on helppo siirtyä seuraavalle tasolle. Uusin tälle kaudelle avattu Kurumelli-rinne on perherinne, jossa voi laskea parkkia tai helppoa sinistä rinnettä omien mieltymysten mukaan. Tutustu rinteisiin tarkemmin täällä.

Vuokraamo palvelee hiihtolomien ajan klo 10-19 välisenä aikana. Välineitä voi vuokrata kaikkiin talviaktiviteetteihin kuten lasketteluun, lumilautailuun, talvipyöräilyyn, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn. Varaa välineet jo ennakkoon verkosta oman koon saatavuuden varmistamiseksi!

Tule viettämään hiihtolomasi Ukkohallan upeisiin maisemiin ja nauttimaan hauskasta ohjelmasta!

 

Tutustu viikon 8 ohjelmaan

 

Tutustu viikon 9 ohjelmaan

 

Tutustu viikon 10 ohjelmaan

 

Saapuminen Ukkohallaan

Saapuminen Ukkohallaan on helppoa ja nopeaa. Ukkohallan hiihtokeskus sijaitsee runsaslumisessa Ylä-Kainuussa Hyrynsalmen kunnassa. Keskeinen sijainti on helppo saavuttaa myös etelästä ja meille pääset nopeammin kuin moniin muihin keskuksiin.

Lue lisää

 

Monipuolinen majoitustarjonta

Oletko majoitusta vailla? Tutustu monipuoliseen majoitustarjontaan ja alueen majoitusyritysten tarjoamiin laskettelupaketteihin.

Tutustu majoituksiin

 

Hissiliput ja välineet ennakkoon verkosta

Nopeuta pääsyäsi rinteille ja hanki hissiliput ja välineet jo ennakkoon verkosta. Verkosta ostetuille hissilipuille saat 5% alennuksen, joten säästät myös rahaa!

Online-kauppaan

 

Tutustu Kestävästi Ukkohallaan -oppaaseen

Yhteistyössä Protect Our Winters Finlandin kanssa tuotettu Kestävästi Ukkohallaan -opas antaa vinkkejä vastuullisempaan lomailuun, aina matkan suunnittelusta sen toteuttamiseen!

Tutustu oppaaseen
Perhe laskettelemassa