Koe vauhdikas kesä Ukkohallassa

Ukkohallan alueella, Kainuun korkeimmilla vaaroilla riittää tekemistä koko perheelle ja aktiiviselle lomailijalle myös kesällä!

Maailman pohjoisin täysimittainen wakeboard-rata toimii tuttuun tapaan kesän Ukkohallan Syväjärvellä ja sen ympäristössä voit nauttia pyöräilystä fatbikeilla tai sähköfatbikeilla, retkeilystä upeissa maisemissa, Sup-lautailusta, melonnasta tai  rentoutua luonnon rauhassa.

Nyt rinteiltä löytyy myös Enduro Bike Park, joka palvelee hissipyöräilijöitä kesäkauden ajan. 

Hissit pyörivät myös kesällä

Suuren suosion saaneista Enduro SM-kisojen kisareiteistä on saanut muutkin pyöräilijät nauttia Ukkohallan rinteillä viime kesästä alkaen. Hissipyöräilyssä nouset vaivattomasti ylös hissin avustuksella ja viiletät alas painovoiman avulla, aivan kuten laskettelussa. Ukkohallan rinnealueelle rakennettavan Bike Parkin enduroreitit sopivat niin aloittelevalle pyöräilijälle kuin myös kokeneemmillekin.

Hissipyöräilykausi polkaistaan käyntiin Juhannuksena Midsummer Wake & Bike Festeillä, jossa rannekkeen lunastaneet osallistujat  pyöräilevät ja vesilautailevat kolmen päivän ajan sielunsa kyllyydestä. Tutustu tapahtumaan täältä. 

Ukkohallan pyöräilyreitit huippuluokkaa

Lähde nauttimaan luonnosta ja kauniista maisemista pyörän selästä käsin! Vuokraamostamme voit vuokrata fatbike- tai sähköfatbike-pyörät myös kesäaikaan kaapelin aukioloaikoina. Sähköavustetulla pyörällä matka taittuu vaivattomasti pidemmällekin. 

Ukkohallasta löytyy kesäisin pyöräilyreittejä monipuolisissa maisemissa useita kymmeniä kilometrejä . Pakkaa mukaan eväät laavulle ja tee retki vaikka Ukkohallan kupeesta löytyvälle Komulankönkään vesiputoukselle. Tutustu Ukkohallan reitteihin ja varaa matkasi jo nyt. 

Vesiurheilua maailman
pohjoisimmalla kaapelilla

Syväjärvessä maailman pohjoisin wakeboarding-rata on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien, joten henkilökunnallamme on vuosien kokemus lajista. Heiltä saat varmasti toimivat vinkit niin lajin aloittamiseen rennosti kun temppujen hiomiseen.

Ukkohallan wakeboarding-rata tarjoaa loistavat puitteet kokeneelle waken harrastajalle, kuin myös vasta lajin pariin tutustuville. Radalta vuokraat niin aloittelija- kuin prolaudat sekä vesisukset ja supit. Voit myös nauttia Syväjärven rauhallisesta tunnelmasta kajakilla meloen tai polkuveneellä. 

Sup-lautailua tai polkuveneilyä
luonnon rauhassa

Sup-lautailu ja polkuveneily on nautiskelijoiden lajivalinta! Sup-lautailu ja polkuveneily soveltuu kaiken ikäisille ikään tai kuntoon katsomatta. Sup-lautailussa voit kehittää tasapainoa ja lihaskuntoa tai edetä rauhallisesti luonnosta nautiskellen. Meiltä löytyy vuokrattavaksi useita sup-lautoja, tule porukalla tai viettämään rentoa omaa aikaa.

Vuokraa itsellesi Sup-lauta tai polkuvene ja lähde tutustumaan Ukkohallan ympäristöön Syväjärveltä. Meiltä vuokraat myös kanootteja tai kajakkeja melomiseen. 

Haluatko kuulla lisää Ukkohallasta?

@ Ukkohalla Ski Resort 2022

Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi I rinteet@ukkohalla.fi I puh. +358 40 0512485