Laskija Halla Snow Parkissa

Hissiliput

 

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin tai kausikorttiin. Hiihdä halvalla – kautta vietetään kauden alusta 16.12.2022 asti sekä viikoilla 2-6. Muina aikoina normaalit hinnat voimassa.

Kaikki hissilippumme ovat SkiDatan Keycard-älykortteja. Mikäli sinulla ei ole ladattavaa Keycard-korttia valmiina, veloitamme kortista 7 euron lisämaksun per kortti. Hissilippuihin käy maksuvälineenä E-passi, Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit ja Edenred.

Osta lippu

Kausikortit alk 185€

Ukkohallan kausikortilla laskettelet enemmän! Ostamalla kausikortin pääset hyödyntämään alueen yritysten tarjoamia etuja koko kauden ajan.

Osta kausikortti

Hissiliput

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin tai kausikorttiin. Ostamalla hissilipun ennakkoon verkosta säästät aikaa paikan päällä ja pääset nopeammin rinteeseen!

Osta hissilippu
Laskettelija Ukkohallan rinteillä

Yritys- ja mökkikausikortit

Panosta henkilökuntaasi, ja tarjoa heille mahdollisuus päästä laskettelemaan koko talven! Voit myös hyödyntää kausikortin omalle tai vuokra mökille ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden lasketella Ukkohallan hiihtokeskuksessa vierailunsa ajan.

Osta yrityskausikortti
Ryhmä laskettelijoita Ukkohallan hiihtokeskuksessa