19.2-25.2

Hiihtolomaviikko 8

Olet sitten kokeneempi laskettelija tai vasta aloittanut, Ukkohallasta löydät eritasoisia rinteitä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään taitojasi. Runsasluminen Ylä-Kainuu ja huolellisesti hoidetut rinteet takaavat unelmien hiihtolomasi Ukkohallassa.

Hiihtolomaviikoilla järjestämme mm. kolmen päivän hiihtokoulukursseja, joissa pääset opettelemaan laskettelun perusteet, hissin käyttämisen ja rinnesäännöt ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa. Viikot pitävät sisällään myös maksuttomat pujottelukisat, Hallan Karhun temppuradan, välinetestausta sekä muita rinnetapahtumia.

Uudistettu vuokraamomme palvelee hiihtolomaviikkoina rinteiden aukioloaikoina. Vuokraamoltamme saa vuokrattua välineitä laskettelun lisäksi lumikenkäilyyn, talvipyöräilyyn, maastohiihtoon ja pulkkamäkeen. Talvipyöräilyreittejä Ukkohallan ympäristöstä löytyy jopa 30km ja latuja yli 100km.

Ukkohallan hiihtokeskuksesta löytyy 15 rinnettä, 5 hissiä ja 3 parkkiaHalla Parkit tarjoaa hyppyreitä ja reilejä kaiken tasoisille ja on suunniteltu niin, että on helppo siirtyä seuraavalle tasolle. Uusi tälle kaudelle avattu Kurumelli-rinne on perherinne, jossa voi laskea parkkia tai helppoa sinistä rinnettä omien mieltymysten mukaan. Tutustu rinteisiin tarkemmin täällä.

Tule toteuttamaan intohimosi Ukkohallan monipuolisille rinteille ja nauttimaan hauskasta ohjelmasta!

Ohjelma:

18.-20.2

21.2

22.2

23.2

  • Rinnetapahtuma (leikkejä, pelejä ja Hallan Karhu viereilee eturinteillä)
    • Klo 13-14

 

Aukioloajat viikolla 8:

Ma – Su klo 10-19

Hissiliput ja välineet ennakkoon verkosta

Nopeuta pääsyäsi rinteille ja hanki hissiliput ja välineet jo ennakkoon verkosta. Verkosta ostetuille hissilipuille saat 5% alennuksen, joten säästät myös rahaa!

Online-kauppaan

 

Tutustu Kestävästi Ukkohallaan -oppaaseen

Yhteistyössä Protect Our Winters Finlandin kanssa tuotettu Kestävästi Ukkohallaan -opas antaa vinkkejä vastuullisempaan lomailuun, aina matkan suunnittelusta sen toteuttamiseen!

Tutustu oppaaseen

 

Monipuolinen majoitustarjonta

Oletko majoitusta vailla? Tutustu monipuoliseen majoitustarjontaan ja alueen majoitusyritysten tarjoamiin laskettelupaketteihin.

Tutustu majoituksiin
Perhe laskettelemassa