Kesäaktiviteetit

 

Monipuoliset kesäaktiviteetit houkuttelevat Ukkohallaan lomalle

Maastopyöräily

Ukkohallasta löytyy 150 km maastopyöräilyreittejä. Positiivista palautetta saaneet pyöräilyreitit soveltuvat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Halla Wake Park vuokraa laadukkaita sähköfatbike pyöriä. Varmista oman koon saatavuuden varaamalla pyörä ennakkoon online-vuokraamostamme!

Lue lisää

 

Maastopyöräilijä auringonslaskussa

Wakeboarding (vesilautailu)

Wakeboardingia, eli vesilautailua voi harrastaa Ukkohallassa maailman pohjoisimmalla täysimittaisella kaapeliradalla. Kaapeli vetää lautailijaa vaijerilla eteenpäin ja veteen on rakennettu erilaisia hyppyreitä ja obstaakeleita, joita voi tehdä näyttäviä temppuja. Aloittelijoille suosittelemme suosittuja aloittelijatunteja, jolloin kaapelin vauhti on hitaampi ja henkilökunta opastaa sinut alkuun!

Lue lisää

Sup-lautailu

Kesäpäivällä voi lähteä vilvoittelemaan sup-laudalla Syväjärvelle. Halla Wake Park vuokraa sup-lautoja pariksi tunniksi, päiväksi tai useammaksi päiväksi. Sup-lautailu on hauskaa tekemistä koko perheelle!

Lue lisää
Sup-lautailija Syväjärvellä

Melonta

Ukkohallan voi kokea myös meloen. Halla Wake Park vuokraa kahden hengen kanootteja muutamaksi tunniksi tai vaikkapa useaksi päiväksi. Legendaarinen Lietejoen melontareitti on melottavissa touko-kesäkuussa jäiden sulaessa ja Hyrynsalmelta pääsee melomaan kaunista Emäjokea pitkin. Voit myös viettää rentouttava kesäpäivä ihan vain Syväjärvellä meloen.

Lue lisää
Meloja Syväjärvellä

Polkuveneily

Polkuveneily on hauskaa ja helppoa tekemistä koko perheelle! Polkuveneilyyn et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinut alkuun. Polkuveneitä vuokrataan kesän aikana Halla Wake Parkilla, josta saat vuokrattua välineitä ja tarvikkeita vesiurheiluun. 

Lue lisää

 

 

Polkuveneily Ukkohalla

Frisbeegolf

Ukkohallan frisbeegolfrata sijaitsee upeassa luontoympäristössä Kainuun korkeimmalla vaaralla.  Tämä ainutlaatuinen rata tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia frisbeegolfin pelaamisesta upeissa maisemissa. Frisbeegolf on hauska koko perheen laji!

Lue lisää
Ukkohallan frisbeegolfrata