Ukkohallan talvimaisema

Talviaktiviteetit

 

 

Toteuta intohimosi talvella

Ukkohallan rinteet, ladut ja reitit mahdollistavat monipuolisen aktiviteettitarjonnan ympärivuoden. Talviaikaan laskettelun lisäksi meillä voi hiihtää, lumikenkäillä ja pyöräillä.

Laskettelu

Ukkohallan laskettelukeskus on tunnettu hyvin hoidetuista ja monipuolisista rinteistä. Laskettelu on meille intohimo ja elämäntapa, joka näkyy rinteiden kunnossa sekä Suomen lumiparkkien parhaimmistoon kuuluvassa Halla Snow Parkissa. 

Runsasluminen Ylä-Kainuu mahdollistaa pitkän kauden talvilajien parissa ja ruuhkattomat rinteet tarjoaa tilaa toteuttaa itseään. Lastenmaa ja pulkkamäki tarjoaa myös perheen pienimmille hauskaa tekemistä ja mahdollisuuden tutustua talvilajeihin turvallisesti. 

Lue lisää
Laskettelija Ukkohallan rinteillä

Talvipyöräily

Ukkohallan kattava talvipyöräilyreitistö ei jätä ketään kylmäksi, sillä reittivalikoimasta löytyy sopivia lenkkejä niin aloittelijoille, kuin kokeneemmallekin maastopyöräilijöille jopa 30 kilometrin verran. Lisäksi Ukkohalla-Paljakka reitti ajetaan satunnaisesti talven aikana. Reitit ajetaan aina lumisateen jälkeen ja tiedotamme reittien liittyvissä asioissa sosiaalisen median kanavissamme. 

Lue lisää

Maastohiihto

Ukkohallan ympäristö tarjoaa upeita latureittejä eritasoisille murtomaahiihtäjille. Alueella on otolliset olosuhteet niin perinteiselle kuin luistelutyylille. Kauniit vaaramaisemat tekevät hiihtoretkistä unohtumattomia.

Kaikki alueen latureitit ovat hyvin merkittyjä ja säännöllisesti huollettuja. Latu-urien varrella  laavut ja nuotiopaikat antavat tilaisuuden levähtämiseen, lämmittelyyn sekä eväiden syöntiin. Pysähdyspaikkoja on sijoitettu ulkoilureiteille sopivin välimatkoin. Ladut pyritään kunnostamaan vähintään joka toinen päivä.

Lue lisää

Lumikenkäily

Ukkohallan upeissa tykkylumimetsissä, vaaroilla ja järvenselillä voi askeltaa lumikengillä mihin mieli tekee – leppoisasti nautiskellen tai reippaasti kuntoillen. Meiltä voit vuokrata lumikengät ja lähteä omatoimiselle retkelle vaaranpäälle ihastelemaan maisemia tai metsäpoluille.

Lue lisää