Wakeboardaaja Halla Wake Parkin -radalla
 

Wakeboarding

Wakeboarding, eli vesilautailu on matalan kynnyksen lautalaji, jota voi harrastaa veneen perässä ja kaapeliradoilla. Laji on polveutunut vesihiihdon, rullalautailun ja surffauksen pohjalta. Lautalajeille tyypilliseen tapaan myös wakeboardatessa mennään toinen kylki edellä. Laji vaatii hieman samoja taitoja kuin esimerkiksi lainelautailu, rullalautailu sekä lumilautailu – voimaa, tekniikkaa ja luovuutta. Monet tämän hetken wakeboarding -huipuista ovatkin löytäneet lajin pariin juuri edellä mainittujen lajien kautta. Kokeneemmat harrastajat leiskauttavat lajiin kuuluvia korkeita hyppyjä ja näyttäviä temppuja. 

Ukkohallan täysimittainen kaapelirata palvelee mainiosti uusia kuin kokeneitakin harrastajia. Veneen perässä wakeboardaamiseen verrattuna esimerkiksi liikkeellelähtö kaapelilla on helpompaa, sillä veto tulee yläviistosta, mikä helpottaa nousemista veden päälle. Kokeneille konkareille Ukkohallan kaapeliradalta löytyy monipuolisesti erilaisia obstaakkeleita temppujen harjoittamiseen. 

Wakeboarding on helppoa sekä hauskaa ja laji sopii kaikille veden ystäville ikään tai taitotasoon katsomatta! Lajitaidot kehittyvät harjoittelun ja toistojen myötä, sama pätee wakeboardingissa. Henkilökuntamme opastaa sinut ”kädestä pitäen” lajin perusteisiin ja siitä aina hyppyreille saakka!

Osta lippu Varaa välineet

 

Hinnasto

Tuotteet  2h    4h   Päivä   
Wakeboard lippu (aikuiset) 30 40 45
Wakeboard lippu (nuoriso) 25 35 40
Pro wakeboard lautavuokraus 15 20 25
Aloittelijatunnit 20 / krt

 

 

Aloittelijatunnit

Aloittelijatunnit pyörivät joka viikko koko kesän ajan! Aloittelijatunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokeilla kaapelilla harrastamista, mutta uuden lajin aloitus vielä pohdituttaa. Aloittelijatunnilla kaapeli pyörii hitaammalla vauhdilla ja operoijat opastavat sinut lajin pariin turvallisesti niin wakeboardilla kuin polvilaudalla tai vesisuksilla. Näille tunneille ovat tietenkin tervetulleita myös jo lajiin aiemmin tutustuneet!

Hinta: 20€ / krt

Aika: Ma-La klo 14-16

Varaa aloittelijatunti

Halla Wake Park

Ukkohallassa sijaitseva Halla Wake Parkin kaapeli on Suomen ensimmäinen täysimittainen ja maailman pohjoisin kaapeli! Halla Wake Park kaapeli on pystytetty Ukkkohallan sydämessä sijaitsevaan Syväjärveen.

Kaapeli kulkee neljän pisteen kautta ja vetää lautailijoita ympyrää noin 30 kilometrin tuntivauhdilla. Kaapelissa on jopa 10 vetolaitetta, jonka johdosta kaapelilla voi olla useampi vetäjä samaan aikaan. Tämä tarjoaa vesilajien harrastajille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada vesiaikaa koko rahan edestä!

Lue lisää