Maastopyöräily

 

Ukkohallan monipuoliset reitit

Maastopyöräily Ukkohallan monipuolisilla reiteillä onnistuu erinomaisesti sähköfatbike pyörillä! Ukkohalla on tunnettu hyvistä maastopyöräilyreiteistä ja täältä löytyykin jopa 150 km verran reittejä. Pyörävuokraamomme vuokraaa sähköfatbike pyöriä, joilla pääsee vaivattomasti polkemaan maastossa kuin maastossa.

Pyöräillen voit vierailla useammassa käyntikohteessa vain muutaman tunnin päässä Ukkohallan matkailukeskuksesta kuten mm. Komulankönkään vesiputouksella tai Vorlokin rotkolla. Monipuolista ajettavaa riittää pidemmäksikin aikaa koko perheelle.

Tutustu Ukkohallan ja Hyrynsalmen maastopyöräilyreitistöön Outdoor Activessa ja lähde omatoimiselle tai opastetulle pyöräretkelle Kainuun korkeimmille vaaroille tai aarnimetsään.

Tutustu reittikarttaan

Hinnasto

Tuotteet  3h    Päivä   Lisäpäivät  
Sähköfatbike 50 80 50

Vuokraa sähköfatbike

Pyörävuokraamostamme löydät maastopyöräilyyn sopivat sähköavusteiset läskipyörät, eli fatbiket niin aikuisille kuin lapsille. Pyörät ovat vuokrattavissa joko kolmeksi tunniksi, päiväksi tai useammaksi päiväksi.

Päivävuokrat ovat voimassa vuokrausajankohdasta alkaen aina vuokraamon sulkeutumiseen asti. Voit myös pitää pyörän useamman vuorokauden, jolloin saat latauspisteen mukaasi.

Vuokrattavat pyörät ovat merkkiä Rock Machine Avalanche E50 ja lasten pyörät Apache Tate 24″.

Vuokraa pyörä
Maastopyöräilijä auringonslaskussa

Opastetut pyöräretket

Oppaamme johdolla voit tilata opastetun retken Ukkohallan ympäristöön. Kesällä tarjoamme pyöräilyretkiä sähköfatbike pyörillä. Opastettu retki sopii niin kaveriporukoille, perheille kuin yritysryhmillekin. Myös polttariohjelmaan opastettu retki sopii hyvin. Tutustu opastettuihin retkiin ja varaa ryhmällesi pyöräretki Ukkohallaan maastoon!

Lue lisää
Pyöräilyporukka Ukkohallan reiteillä