Halla Wake Park

 

Vesiurheilupuisto

Halla Wake Park on maailman pohjoisin täysimittainen wakeboard kaapelirata. Halla Wake Park toimii kesäisin koko perheen vesiurheilukeskuksena, josta saa vuokrattua välineitä wakeboardingiin, vesihiihtoon, sup-lautailuun, melomiseen ja polkuveneilyyn. Meiltä saat myös vuokrattua sähköfatbike -pyörät maastopyöräilyyn.

Halla Wake Camp -leirit tulevat myyntiin 2.2.2024!

Kaapeli wakeboard

Wakeboarding (vesilautailu) vaatii hieman samoja taitoja kuin esimerkiksi lainelautailu, rullalautailu sekä lumilautailu – voimaa, tekniikkaa ja luovuutta, jotka kehittyvät harjoittelun myötä. Monet tämän hetken wakebording-huipuista ovatkin löytäneet lajin pariin juuri näiden lajien kautta. Kokeneemmat harrastajat leiskauttavat radalla lajiin kuuluvia korkeita hyppyjä ja näyttäviä temppuja.

Lue lisää
Ukkohalla Ski Resortissa sijaitseva Halla Wake Park

Aloittelijatunnit

Wakeboarding on helppoa ja hauskaa ja laji sopii kaikille veden ystäville. Aloittelijatunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokeilla kaapelilla harrastamista, mutta uuden lajin aloitus vielä pohdituttaa.

Aloittelijatunnilla kaapeli pyörii hitaammalla vauhdilla ja operoijat opastavat sinut lajin pariin turvallisesti niin wakeboardilla kuin polvilaudalla tai vesisuksilla. Tunneille ovat tietenkin tervetulleita myös jo lajiin aiemmin tutustuneet!

Varaa aloittelijatunti

Halla Wake Camps

Halla Wake Camp -leirit pidetään taas kesällä 2024. Suositut Ladies’ Turn ja Jnr. Edition leirit ovat olleet kovassa suosiossa jo useamman vuoden aikana. Ensi kesänä järjestetään myös kaikille yli 18-vuotiaille Open Camp!

Ladies’ Turn 14-16.6

Jnr. Edition 17.-19.6

Open camp 5-7.7

Kesän 24 leirit tulevat myyntiin perjantaina 2.2.2024!

 

Halla Wake Camps