Talvipyöräilyä Ukkohallassa
 

Talvipyöräily

Ukkohallan kattava talvipyöräilyreitistö ei jätä ketään kylmäksi, sillä reittivalikoimasta löytyy sopivia lenkkejä niin aloittelijoille, kuin kokeneemmallekin maastopyöräilijöille jopa 30 kilometrin verran. Lisäksi Ukkohalla-Paljakka reitti ajetaan satunnaisesti talven aikana. Reitit ajetaan aina lumisateen jälkeen ja tiedotamme reittien liittyvissä asioissa sosiaalisen median kanavissamme. Saat myös apua ja vinkkejä ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme vuokraamolla tai asiakaspalvelustamme. 

Tutustu reitistökarttaan

Hinnasto

Tuotteet  3h    Päivä   Lisäpäivät  
Sähköfatbike 50 80 50

Vuokraa pyörä

Välinevuokraamostamme löydät talvipyöräilyyn sopivat sähköavusteiset läskipyörät eli fatbiket niin aikuisille kuin lapsille.  Pyörät ovat vuokrattavissa joko kolmeksi tunniksi, päiväksi tai useammaksi päiväksi. Päivävuokrat ovat voimassa vuokrausajankohdasta alkaen aina vuokraamon sulkeutumiseen asti. Voit myös pitää pyörän useamman vuorokauden, jolloin saat latauspisteen mukaasi.

Vuokrattavat pyörät ovat merkkiä Rock Machine Avalanche E50 ja lasten pyörät Apache Tate 24″ ja kokoja löytyy XS-koosta XL-kokoon.

Vuokraa pyörä
Talvipyöräilyä Ukkohallassa

Tutustu reitteihin

Ukkohallasta löytyy paljon huollettuja ja kunnostettuja reittejä pyöräilijöille, joiden varrelta löytyy uudistettuja laavuja retkieväiden nautiskeluun. Hae inspiraatiota retkellesi Outdoor Activesta, josta löytyy kaikki Ukkohallan reitit koottuna. 

 

Tutustu reitteihin

 

Taukopaikka Ukkohallan reiteillä