Nainen Ukkohalla Chalet huoneistossa

Majoitus

 

Monipuolista majoitusta

Ukkohallasta löytyy monipuolista majoitustarjontaa kaikkea mökeistä huoneistohotelliin ja ekologiseen majoitukseen. Olemme koonneet tähän Ukkohallan majoitustarjonnan, jotta sinä löytäisit helposti itsellesi tai seurueellesi sopivan vaihtoehdon.

Chalets-huoneistot

Ukkohalla Chalets -huoneistot sijaitsevat matkailukeskuksen ytimessä laskettelurinteiden sekä wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Chalets-huoneistoista on suora yhteys rinteisiin ja ladulle, sekä Ukkohallan Saunamaailmaan ja ravintola Hallan Karhuun.

Jokaisessa Chalets-huoneistoista on oma sauna ja parveke tai maaterassi. Voit valita lomamajoitukseksi joko 45 m² kompaktin huoneiston tai tilavamman 63 m² huoneiston. Vai haluaisitko sittenkin tällä kertaa majoittua ylellisemmin Sviitissä?

Yhteystiedot
p. 08 748 500
info@ukkohalla.fi
Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi
Näytä kartalla

Tutustu Chalets-huoneistoihin
Ukkohallan Chalet-huoneistot

Mökit

Ukkohallan matkailukylästä löytyy ihastuttavia alppityylisiä mökkejä, korkeatasoisia lasiterassihuviloita, paritaloja sekä erillisiä hirsihuviloita niin isommille kuin pienemmillekin porukoille. Alueelta löytyy runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista suurin osa sijaitsee kävelymatkan päässä matkailukeskuksesta.

Lomarengas tarjoaa mökkivuokrauksen Ukkohallassa. Monipuolisesta mökkitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja niin pienelle kuin suurelle seurueelle.

Yhteystiedot
p. 0306 502 502
myynti@lomarengas.fi

Tutustu mökkeihin
Ukkohallan mökit

Elämykselliset majoitukset

Haluatko kokea jotain erillaista lomaillessasi Ukkohallan hiihtokeskuksessa?  Lake Igloo Ukkohalla tarjoaa luksusta luonnon keskellä. Ekologinen lasi-iglu panorama ikkunoineen kelluu kesällä järven päällä ja talvella se sijaitsee jään päällä. Iglusta löytyy keittiö, mini-jääkaappi, kuivakäymälä sekä mukava parivuode. Tasokkailla audiolaitteilla ja valaistuksella saat luotua igluun romattisen tunnelman!

Yhteystiedot
p. 050 3619667
info@hydda.eu

Tutustu igluun
Nainen Lake Igloo Ukkohallassa

Sky Cabin Glass Suites

Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevat korkeatasoiset näköalahuoneistot, joissa voit kokea olevasi osa ympärillä avautuvaa upeaa luontoa. Tähtien ja revontulten alla sijaitsevissa näköalahuoneistoissa on suuret lasiseinät, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun.

 

Yhteystiedot
p. 08 748 500
info@ukkohalla.fi

Tutustu Sky Cabineihin
Sky Cabin Glass Suites