Halla Snow Park

Ukkohallan hiihtokeskuksessa sijaitseva legendaarinen Halla Snow Park on rankattu suomen parhaimpien parkkien joukkoon, josta olemme erittäin ylpeitä. Halla Snow Park tarjoaa laajan kattauksen vaativampia reilejä ja hyppyreitä kokeneemmille laskijoille.

Mikäli kaipaat hieman helpompaa setuppia voit kokeilla Jib Snow Park tai Junior Snow Park, jossa hyppyrit ja reilit ovat rakennettu aloittelijaystävällisemmin. Parkkimme muuttuvat kauden mittaan, joten muistathan aina tutustua hyppyreihin ja reileihin etukäteen.

Halla Snow Parkin ajankohtaisen setupin näet some-kanavissamme.

Jib Snow Park

Haluat sitten tutustua parkkilaskemiseen tai nimensä mukaisesti jibbailla rennosti, Jibpark on täydellinen kohde. Jibparkin lyhyt hissinousu takaa paljon toistoja lyhyessä ajassa, joten parkki on täydellinen hauskanpitoon. Helpoimmat hyppyrit ja pressiboksit löytyvät täältä. Jib Park avataan parkeista ensimmäisenä, heti kauden alusta.

 

Junior Snow Park

Ukkohallan lasketuin parkki, Junnuparkki on takuuvarma valinta myös jo vähän kokeneemmalle parkkilaskijalle. Täältä löytyvät pykälää haastavammat pressiboksit sekä reilit. Junnuparkin alaosassa sijaitseva kolmen hyppyrin linja on täydellinen uusien temppujen opetteluun. Junnuparkin hyppyrit ovat kooltaan n. 4-8m.

 

@skiukkohalla Siinä se on, olkaa hyvä 🙌 Junior Snow Parkin setuppi tälle kaudelle, mitä tykkäätte? #skiukkohalla #snowpark #hallasnowpark #snowboarding #toteutaintohimosi #suomitiktok #fyp #fypsuomi ♬ Dj Slow with You (Remix) – Diar

Halla Snow Park

Isoin, mahtavin ja kaunein, Halla Snow Park tarjoaa parkkilaskijalle juuri sen mitä hän janoaa. Toistakymmentä monipuolista reiliä sekä kahden laadukkaan hyppyrin linjan. Parkki on reilun kilometrin mittainen joten alhaalla hymy on herkässä ja kovat sykkeet taattu. Halla Snow Parkin hyppyrit ovat kooltaan n. 8-15m.

 

@skiukkohalla Halla Snow Park on nyt auki 😍 Joko olet käynyt testaamassa parkin? #hallasnowpark #skiukkohalla #tarinaintohimosta #ukkohalla #laskettelukeskus #snowboarding #snowpark #fypfinland ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Optimised by O.ME

Ukkohalla Ski Resortin pääyhteystyökumppani on uusi optimointijuomabrändi O.ME. O.ME ja Ukkohalla Ski Resort jakavat samat arvot ja O.ME:n juomat sopivat mainiosti laskettelun optimoimiseksi ja palautumiseen. Juomia jaetaan tapahtumissa pitkin kautta, joten sinäkin voit tulla maistamaan O.ME:n juomia.

Ukkohalla Ski Resort tarjoaa O.ME:n Talent Teamille treeni- ja kuvauspaikan Halla Parkeissa.

Tutustu O.ME:en

Parkkisäännöt

  1. Tutustu suorituspaikkoihin ennen käyttöä.
  2. Varmista alastulon vapaus.
  3. Pysähdy vain paikkoihin, mistä sinut huomataan. Älä pysähdy hyppyreiden alastuloihin.
  4. Valitse suorituspaikka taitotasosi mukaan.
  5. Huomioi keliolosuhteet.
  6. Ylhäältä tuleva on väistämisvelvollinen.
Tutustu rinnesääntöihin