Ukkohallan talvimaisema

Saapuminen

 

Saapuminen Ukkohallaan

Saapuminen Ukkohallaan on helppoa ja nopeaa. Ukkohallan hiihtokeskus sijaitsee runsaslumisessa Ylä-Kainuussa Hyrynsalmen kunnassa. Keskeinen sijainti on helppo saavuttaa myös etelästä ja meille pääset nopeammin kuin moniin muihin keskuksiin.

Matka Ukkohallaan taittuu helpoimmin omalla autolla tai juna- ja lento-yhteyksiä hyödyntämällä. Talvella voit hyödyntää Oulusta operoivaa SkiBussia tai vuokrata oman auton.

Lomailemalla Ukkohallassa säästät arvokasta aikaa, jonka muuten käyttäisit matkustamiseen.

Yhteystiedot

Autolla

Vaikka paikan päällä pärjää ilman omaa autoa, voi se olla joskus paras vaihtoehto. Mikäli haluat hyödyntää muita yhteyksiä voit myös vuokrata auton esimerkiksi Oulun juna- tai lentoasemalta tai Kajaanin lentoasemalta ja yhdistää autoilun muihin kulkuneuvoihin.

Etäisyydet:

Kajaani – Ukkohalla 90 km
Kuopio – Ukkohalla 260 km
Oulu – Ukkohalla 170 km
Helsinki – Ukkohalla 650 km

 

SkiBussilla

Saaga Travelin Skibussilla pääset kätevästi Oulusta suoraan Ukkohallan rinteiden äärelle! Skibus liikennöi Oulusta Ukkohallaan lauantaisin laskettelukauden ajan. Joulun, uudenvuoden ja hiihtoloman aikaan ajetaan lisävuoroja.

SkiBus aikataulut

 

Junalla

Raideliikenne on energiatehokkain ja vähäpäästöisin liikennemuoto ja suosittelemmekin käyttämään junaa matkaustaessasi Ukkohallaan. Junalla pääsee kätevästi Kajaaniin asti ja sieltä taksilla tai vuokra-autolla perille.  Kajaaniin saapuu päivittäin useita junavuoroja.

Myös autojunalla voit kulkea Ouluun, josta ajaa n. 2h Ukkohallan hiihtokeskukseen. Lisää tietoa autojunasta ja juna-aikatauluista löydät VR:n sivuilta.

Varaa juna

 

Lentokoneella

Finnair operoi Helsinki-Kajaani väliä talvikauden 22/23 aikana kuutena päivänä viikossa. Lentokentältä saat kätevästi vuokrattua auton tai tilattua taksin, jolla pääset paikan päälle.

Varaa lento