Pyöräilyporukka Ukkohallan reiteillä
 

Opastetut retket

Oppaamme johdolla voit tilata opastetun retken Ukkohallan ympäristöön. Kesällä tarjoamme pyöräilyretkiä sähköavusteisilla fatbike pyörillä. Opastettu retki sopii niin kaveriporukoille, perheille kuin yritysryhmillekin. Myös polttariohjelmaan opastettu retki sopii hyvin.

Sähköfatbikeretki 80€ / hlö

Tämä retki vie sinut syvälle upeaan Kainuun luontoon, jossa voit nauttia raikkaasta ilmasta ja upeista maisemista sähköfatbike-pyörän avulla. Retki alkaa Ukkohallan matkailukeskuksesta, jossa saat käyttöösi laadukkaan sähköfatbike-pyörän ja kypärän.

Kokenut oppaamme johdattaa sinut turvallisesti Komulankönkäälle, joka on yksi alueen upeimmista nähtävyyksistä. Matkan varrella pääset ihailemaan upeita metsä- ja suomaisemia. Pyöräilymatkan pituus on noin 8 kilometriä, joten retki sopii hyvin myös aloitteleville pyöräilijöille.

Komulankönkäällä pysähdymme hetkeksi nauttimaan eväitä ja ihailemaan upeaa näkymää vesiputoukselle. Retki kestää noin 3 tuntia ja se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Huomioithan, että retki vaatii jonkin verran pyöräilykokemusta ja peruskuntoa. Suosittelemme myös säänmukaista vaatetusta ja hyviä kenkiä.

Tutustu reittiin

Varaa retki

Retken hintaan (80€/hlö) sisältyy:

  • opastus (n. 3h)
  • sähköfatbikepyörän ja pyöräilykypärän vuokraus
  • eväät (makkaraa ja kahvia / mehua)

Lähtöpaikka

Pyörävuokrauspisteemme kesällä sijaitsee Halla Wake Parkilla Syväjärven rannalla. Katso Halla Wake Parkin sijainti täältä. Halla Wake Parkille löydät helpoiten parkkeeraamalla autosi vuokraamorakennuksen eteen ja jatkamalla kävellen hiekkatietä pitkin Halla Wake Parkin pisteelle.

Suositukset vaatetuksesta:

Muistathan pukeutua sään mukaan (ulkoiluvaatteet ja kengät pyöräilyyn).

Ryhmäkoko:

4-8 hlö

Varaa retki sähköpostilla
Pyöräilyporukka Ukkohallan reiteillä