Aloittelijatunnit

Aloittelijatunnit

 

Uusi laji haltuun

Haluatko opetella uuden lajin? Tai vaikkapa hioa vanhoja taitoja? Wakeboard aloittelijatunnit ovat suunnattuja kaikille jotka haluavat pitää hauskaa vesillä ja kaipaavat siihen ohjeistusta.

Aloittelijatunneilla kaapeli pyörii hieman hitaampaa vauhtia ja ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinut alkuun, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemustalajista. Hinta pitää sisällään opastuksen ja tarvittavat välineet radalle (märkäpuku, kypärä, liivit, sekä easy-up lauta)

Mikä on wakeboarding?

Wakeboarding, eli vesilautailu on matalan kynnyksen koko perheen lautalaji, jota voi harrastaa veneen perässä ja kaapeliradoilla. Laji on polveutunut vesihiihdon, rullalautailun ja surffauksen pohjalta. Lautalajeille tyypilliseen tapaan myös wakeboardatessa mennään toinen kylki edellä.

Laji vaatii hieman samoja taitoja kuin esimerkiksi lainelautailu, rullalautailu sekä lumilautailu – voimaa, tekniikkaa ja luovuutta. Monet tämän hetken wakeboarding -huipuista ovatkin löytäneet lajin pariin juuri edellä mainittujen lajien kautta. Kokeneemmat harrastajat leiskauttavat lajiin kuuluvia korkeita hyppyjä ja näyttäviä temppuja. 

Hinta: 20€ / krt (sisältäen tarvittavat välineet)

Aika: Ma-La klo 14-16

Sijainti: Halla Wake Park, Ukkohallantie 22

Kenelle: Kaikille uimataitoisille yli 6-vuotiaille

Varaa aloittelijatunti ennakkoon verkosta ja tule nauttimaan kesäpäivistä Halla Wake Parkiin.

Varaa ennakkoon