Junior Snow Park on Snowpark Finlandin kädenjälkeä

Alkutalven kovat pakkaset ovat suosineet hiihtokeskusta ja lumetus saatiin aloitettua jo marraskuun alussa, joka mahdollisti niin snowparkien kuin rinteiden avaamisen odotettua nopeammin. Hiihtokeskuksen työntekijöillä on syksyn aikana pitänyt kiirettä uuden perherinteen rakentamisella, vuokraamon laajentamisella, sekä lumetuksella.

Snowparkien rakentamiseen saatiin apuun Snowpark Finland Oy, jonka perustaja on ollut tuttu näky myös kesällä Halla Wake Parkilla. Yhteistyö on osa Ukkohallan hiihtokeskuksen investointi ja kehittämistoimenpidehanketta, jossa kehitetään rinnetoimintaa perheystävällisemmäksi mm. uuden perherinteen ja aloittelijaystävällisempien suorituspaikkojen rakentamisella.

Snowpark Finland oli mukana rakentamassa Junior Snow Parkia, joka on Ukkohallan snowparkeista toiseksi vaativin parkki. Junior Snow Parkin suorituspaikat on rakennettu niin, että on helppo siirtyä kokeneemmille laskijoille tarkoitettuun Halla Snow Parkiin. Kovien pakkasten ansiosta Halla Snow Park saadaan auki ennätysaikaisin ennen joulua. Halla Snow Parkin avauspäivä on 23.12

Snowpark Finlandilla on usean vuoden kokemus snowparkien rakentamisesta ja yrityksen kädenjälkeä voi nauttia mm. Rukalla, Ruskotunturilla, Sallassa, sekä Häkärinteillä. Olikin kunnia saada rautainen ammattilainen mukaan rakentamaan myös Ukkohallan Junior Snow Parkia.

Yrityksen takana seisoo lumilautailija ja snowpark-suunnittelija Peetu Ahokas, joka ymmärtää parkkilaskijan tarpeita. Peetulle turvallisuus on kaikkein tärkeintä, ja tietää että lapsille pitää löytyä mukavaa tekemistä rinteiltä, muuten mäkeen ei lähdetä. Lapsiperheille suunnattu uusi Kurumelli onkin rakennettu niin, että osa perheestä voi laskea parkkia ja osa rinnettä. Tämä mahdollistaa koko perheen yhteisen harrastamisen. Tänä talvena Peetu tullaan näkemään Ukkohallan rinteillä tampparin ratissa talven aikana.

 

Lue lisää snowparkeista 

 

Junior Snow Park alaosa

Junior Snow Park alaosa

Junior Snow Park yläosa

Junior Snow Park yläosa

Peetu Ahokas - Suomen Hyppykeisari