24.4.2023

Tiedote: Halla Bike Parkia ei tulla avaamaan kesällä 2023

Ukkohalla Ski Resort tulee keskittämään resurssinsa Halla Wake Parkin pyörittämiseen, ja näin ollen Ukkohallassa sijaitseva Halla Bike Park ei aukea pyöräilijöille tulevana kesänä. 

Ukkohallan ensimmäinen Bike Park avasi yhteensä seitsemän reittiä pyöräilijöille vuonna 2021. Enduropainotteiset reitit on rakennettu aikaisemmin Ukkohallassa pidettäviin Enduro SM-kisoja varten. Lisäksi Bike Parkiin rakennettiin hiihtokeskuksen toimesta yksi berm -rata. 

REITEISTÄ HYVÄÄ PALAUTETTA

”Vaikka reiteistä sekä rinneprofiilista on saatu hyvää palautetta, vaatisi Bike Parkin pyörittäminen isompia investointeja reittien kehittämiseen, sekä vuokrakaluston hankkimiseen.” tuumii Teemu Muhonen, Ukkohalla Ski Resortin toimitusjohtaja. 

”Koemme, että meidän osaaminen on vesiurheilun puolella ja siksi haluamekin keskittää resurssimme siihen mitä parhaiten osaamme. Näin mahdollistetaan kesän leirien ja tapahtumien kehittäminen.” 

Puitteet Bike Parkiin on vielä olemassa ja hiihtokeskus on kiinnostunut keskustelemaan Bike Parkin ulkoistamisesta taholle, joka olisi kiinnostunut reittien kehittämisestä.  

KESÄN MONIPUOLISET AKTIVITEETIT

Vaikka Bike Park pysyy suljettuna seuraavana kesänä, löytyy Ukkohallasta paljon muutakin tekemistä.

Maastopyöräilyreittejä löytyy alueelta jopa 150 kilometrin verran ja Suomen ensimmäinen täysimittainen kaapeli palvelee niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin kävijöita! 

Sähköfatbike -pyörien vuokraus avataan taas 1.6 alkaen ja Halla Wake Park aukeaa vesiurheilijoille perjantaina 16.6. 

Tervetuloa nauttimaan Ukkohallan kauniista maisemista ja vesistöistä!

Tutustu Ukkohallan kesään