4.3-10.3

Hiihtolomaviikko 10

Olet sitten kokeneempi laskettelija tai vasta aloittanut, Ukkohallasta löydät eritasoisia rinteitä, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään taitojasi. Runsasluminen Ylä-Kainuu ja huolellisesti hoidetut rinteet takaavat unelmien hiihtolomasi Ukkohallassa.

Hiihtolomaviikoilla järjestämme 3 päivän hiihtokoulukursseja, joissa pääset opettelemaan laskettelun perusteet, hissin käyttämisen ja rinnesäännöt ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa. Viikot pitävät sisällään myös säännölliset pujottelukisat ja Hallan Karhun temppuradan.

Uudistettu vuokraamomme palvelee hiihtolomaviikkoina rinteiden aukiloaikoina. Vuokraamoltamme saa vuokrattua välineitä laskettelun lisäksi lumikenkäilyyn, talvipyöräilyyn, maastohiihtoon ja pulkkamäkeen. Talvipyöräilyreittejä Ukkohallan ympäristöstä löytyy jopa 30km ja latuja yli 100km.

Ukkohallan hiihtokeskuksesta löytyy 15 rinnettä, 5 hissiä ja 3 parkkiaHalla Parkit tarjoaa hyppyreitä ja reilejä kaiken tasoisille ja on suunniteltu niin, että on helppo siirtyä seuraavalle tasolle. Uusin tälle kaudelle avattu Kurumelli-rinne on perherinne, jossa voi laskea parkkia tai helppoa sinistä rinnettä omien mieltymysten mukaan.

Hiihtolomaviikolla 10 ajetaan myös ylimääräinen SkiBus vuoro Oulusta Ukkohallaan.

Tule viettämään hiihtolomasi Ukkohallan upeisiin maisemiin ja nauttimaan hauskasta ohjelmasta!

Hiihtolomaviikko 10 ohjelma:

3.-5.3

6.3

  9.3

  • SkiBus kulkee Oulusta Ukkohallaan
  • Perinteinen rinnetapahtuma eturinteillä klo 11-15

   

  Aukioloajat:

  Ma – Su klo 10-19

  Hissiliput ja välineet ennakkoon verkosta

  Nopeuta pääsyäsi rinteille ja hanki hissiliput ja välineet jo ennakkoon verkosta. Verkosta ostetuille hissilipuille saat 5% alennuksen, joten säästät myös rahaa!

  Online-kauppaan
   

  Tutustu Kestävästi Ukkohallaan -oppaaseen

  Yhteistyössä Protect Our Winters Finlandin kanssa tuotettu Kestävästi Ukkohallaan -opas antaa vinkkejä vastuullisempaan lomailuun, aina matkan suunnittelusta sen toteuttamiseen!

  Tutustu oppaaseen
   

  Monipuolinen majoitustarjonta

  Oletko majoitusta vailla? Tutustu monipuoliseen majoitustarjontaan ja alueen majoitusyritysten tarjoamiin laskettelupaketteihin.

  Tutustu majoituksiin
  Perhe laskettelemassa